龙虎国际娱乐网站

龙虎国际娱乐网站_龙虎国际娱乐平台,龙虎娱乐国际城

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

龙虎国际娱乐网站_龙虎国际娱乐平台,龙虎娱乐国际城

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文章
来源 莲山课
件 w w w.5 Y K
j.Co M


满洲里市2017-2018学年度上学期期末检测试题
               九 年 级 英 语
 听 力 部 分(25分)
一、听句子选择与句子内容相符的图画。(共5小题,每小题1分)
 

二、听句子,选择该句的最佳答语(共5小题,每小题1分)
(    )6. A. So is he.           B. I’m afraid so.       C. The same to you.
(    )7. A. Nice to meet you.    B. I’ve got to go.      C. Thanks. I will.
(    )8. A. Here I am.          B. Hold on, please.     C. Sure, why not?
(    )9. A. That’s nice.         B. It’s in the garden.    C. That’s expensive.
(    )10. A. No, not at all.      B. You are welcome.    C. Have fun.
三、听对话,选择正确答案(共5小题,每小题1分)
你将听到五段对话及五个问题,每段对话及问题读两遍。
(    )11. A. Tigers.            B. Pandas.           C. Monkeys.
(    )12. A. The sweater.       B. The skirt.          C. The hat.
(    )13. A. To school.         B. To his house.       C. To a supermarket.
(    )14. A. At 7:00.           B. At 7:15.           C. At 8:00.
(    )15. A. By air.            B. By sea.            C. By train.
四、听短文,选择正确答案。短文听两遍。(共5小题,每小题1分)
(   )16. What is the speaker trying to do?
     A. Selling a house.
     B. Introducing a plan of a house.
     C. Describing his newly-bought house.
(   )17. How many rooms are there on the first floor?
     A. 3.                  B. 4.                    C. 5.
(   )18. Where is the kitchen?
     A. On the first floor.     B.On the second floor.    C. On the third floor.
(   )19. Which room is at the corner on the second floor?
     A. The games room.     B. The dining room.        C. The bathroom.
(   )20. What does the speaker think of the study?
     A. Big.                B. Quiet.                 C. Dark.
五、听对话,根据对话内容填表格。每空一词。对话读两遍。(共5分)

Information About Music Class
Piano classes
   From 4:00 to 5:00 on Monday and 21.__________
 £60 a month
  From 22._________ to 6:00 on Tuesday and Friday
 £60 a month
23._________ classes  From 3:00 to 3:45 on Wednesday and Saturday
 £50 a month
  From 6:00 to 7:00 on Wednesday or Saturday 24._________ for grown-ups
 £8 a(n)25.________

                    笔试部分(95分)
一、单项选择(15分)
(  )1.In Betty's opinion,Mark Twain isn't as________as Confucius or Shakespeare.
A. more famous    B. the most famous   C. the more famous    D. famous
(  )2.The head teacher didn't talk much,but his words made________ sense.
A. a              B. an              C. the               D. /
(  )3.Mary used to _____ in the countryside, but now she is used to ____ in the city.
A. live; live        B. live; living       C. living; live      D.living;living
(  )4.—This zoo isn't open to the public on Mondays,________?
—No,it isn't.
A. is it          B. isn't it           C. will it             D. won't it
(  )5.The government in china has ended its one-child _______ and let one family have two children.
A. policy        B. step             C. method            D. road
(   )6._______ your umbrella, or you’ll catch the cold on such a rainy day.
        A. Take          B. To take         C. Taking      D. Taken
(   )7.This TV play is very interesting. Why________down and watch it?
A. don't sit      B. not sit       C. not to sit       D. not you sit
(   )8.Teenagers should ______ to take care of themselves from a young age.
A. teach        B. be teaching        C. have taught    D. be taught
(   )9.Not only my classmates but also my mother _________ getting interested
in Korean stars. 新  课  标   第  一 网
A. is          B. are              C. has been       D. were
(   )10._________ exciting boat race it was! Many people watched it.
       A. What a       B. What an         C. How          D. How a

(   )11.---What do you think of ______ Chinese teacher ?
           ---She’s an excellent teacher. I’ve improved a lot since she taught ______Chinese.
          A. our; us        B. our; our       C.ours, us    D. ours; our
(   )12.—Will you take the sports shoes?
—Well,I'm thinking _____ it is really necessary or not. The old pair is still in good condition.
A. when           B. why          C. if          D. whether
(   )13.Do you know the girl ________ father is a headmaster in our school?
        A.who’s           B.which         C.whose       D.who
(   )14.---- Could you please tell me _______ ?
----Sure. It’s on Center Street.
A. how is the bank        B. how the bank is
        C. where is the bank       D. where the bank is
(   )15.---Can I have a look at your photos, please?
---- ___________.
A. Don’t mention it.        B. I can’t agree with you.
C. I’m sorry to hear that.    D. Sure, here you are.
二、完形填空(10分)           
   For most children,the most useful way of spending their time is playing a game.It doesn't matter___16___ the game is.Things become better when they need a(n) __17__ to play with.On the one hand,it is quite ___18___ for the development of a child's personality(个性) to win and to ___19___ the best ways to get that.On the other hand,if a child only cares about ___20___,then for him,playing a game is funny only when he wins.Or if he finds a better partner,he will get ___21___ and he doesn't want to go on playing.
It's parents' ___22___ to make their children know that:you can't always win and there are many unpleasant moments ___23___ when you have to learn how to lose.The idea is to compete,to prove you are good,not only to win.
In a word,playing a game is not funny only when you win.It is funny___24___ you enjoy it and try your best to win.If you are just a little bit unlucky,don't ___25___ a lot.You will surely prove your abilities some other day.
(  )16. A. how      B. why    C. what    D. when
(  )17. A. owner    B. worker    C. student    D. partner
(  )18. A. useful    B. simple    C. correct    D. special
(  )19. A. pay attention to    B. take pride in    C. jump out of    D. think of
(  )20. A. playing    B. studying    C. winning    D. losing
(  )21. A. unhappy    B. lonely    C. relaxed    D. excited
(  )22. A. rule       B. duty    C. plan    D. habit
(  )23. A. in life    B. in the future    C. in fact    D. in the way
(  )24. A. or       B. and    C. when    D. before
(  )25. A. worry    B. believe    C. wish    D. imagine


三、阅读理解(35分)
   A.
There are many different kinds of festivals around the world. Here are four of them.
 

根据短文内容,选择最佳答案。(5分)
(   )26.On Saint Patrick’s Day, you can see the following EXCEPT ______.
A. camels    B. parades    C. people in green    D. green buildings
(   )27.What do people do on Red Wednesday in Iran?
A. They run in the snow.      B. They wear red clothes.
C. They jump over the fire.    D. They watch the camel racing.
(  )28.Which of the following is TRUE about the dog sled race according to the passage?
A. The race happens on March 17.   
B. The race goes on for 6 kilometers.
C. The race has a history of about 10 years.   
D. About 30 people go to the race every year.
(  )29.When is the Desert Festival in Tunisia every year?
A. On the first Sunday in February.      
B. On the last Sunday in December.
C. On the eve of the last Friday of the year.
    D. On the eve of the last Wednesday of the year.
(  )30.Where can we probably find this passage?
A. In a storybook.        B. In a cookbook.  
C. In a travel magazine.   D. In a sport magazine.
                                B.
It was nearly dark, and the sun was dropping down the mountains far away. Little Tom came back home with tears in his eyes.
“What’s the matter, Tom? How’s your trip?” his mother asked with a big smile. “I failed. The mountain is so high and full of big or small stones on the way. I still go ahead. But I was tired and it was so late that I had to come back.” Tom cried. “It doesn’t matter, you are only 14 years old after all. You will have another chance.” his mother said. “But, standing at the top of the mountain is my dream!” Tom said. His father came over and asked, “Did you see the green trees on your way to the mountain?” “Sure, and there are a lot of beautiful flowers by the side of the road,” Tom replied. “Did you hear the birds singing?” his father asked. “There were many kinds of birds singing in the trees, and the sound was very sweet,” Tom said. “Did you feel the beauty of nature?” his father asked. “Yes, the blue sky, the white clouds, the green trees and the colorful flowers made a nice picture.” Tom answered. “That’s enough!” his father smiled and said, “Please remember, son. For often, achieving what you expect is not the most important thing. Although you didn’t reach the top of the mountain, you got a lot on the way.”
It is true that not every goal will be achieved, not every job will end up with a success, and not every dream will come true. The most beautiful scenery (风景) is on the way.
(   )31. Tom got back home______ when the sun was dropping.
A. slowly        B. sadly         C. quickly          D. early
(   )32. Tom’s parents wanted Tom______.
A. to be friendly      B. to be happy     C. to be clever    D. to be healthy
(   )33. What’s the main reason that Tom didn’t reach the top of the mountain?
A. The mountain was so high.        
B.  B. The way was full of big or small stones.
C. He was tired and it was so late.       D. He was only 14 years old.
(   )34. Tom saw a lot of things on the way to the mountain except______.
A. clear water      B. blue sky     C. colorful flowers    D. green trees
(   )35. The writer tries to tell us that______.
A. the goal is not important        B. everyone should climb the mountain
C. the mountain is very beautiful      
D. the process(过程) is more important than the result
 C.
 Noise pollution is doing much harm to our health now. Noise,in fact,is unwanted sound and is a kind of invisible (无形的) killer. More and more students enjoy listening to music very much. When they listen to MP3 players, they like to turn up the volume (音量).Some people love listening to loud music. Furthermore, while watching TV, they keep the volume up. But they haven't realized that the noise is weakening their hearing. In fact, the noise not only influences each member in the family, but also makes a difference to the comfort of neighbors.
   Noise pollution is a source of increasing misery (痛苦) to people in our society. If people are often disturbed by it, they may feel uncomfortable or upset. What's worse, the noise can make people mad sometimes. If a worker works in a printing factory for too long, his/her hearing loss is much faster than a common person working in a quieter environment. So everybody must pay more attention to noise pollution. Generally speaking,the following four types of noise should be watched out for:
  ◆Noise in the streetX|k  |B|  1 . c|O |m
  ◆Construction site (建筑工地) noise
  ◆Noise at work
  ◆Transportation noise
  I think the local department (部门) should take measures to control the noise levels, but it's everybody's duty to keep a quiet environment.
(  )36.Why is noise called a kind of invisible killer?
A. Because we can't see it with our own eyes.
B. Because it's really harmful to our health,but people don't realize it.
C. Because it often causes people to die.
D. Because it has no direct effect on humans.
(  )37.What do the words “makes a difference to” mean?
A. influences    B. produces    C. refers    D. provides
(  )38.Noise pollution may not make people feel________.
A. uncomfortable    B. upset    C. mad    D. pleased
(  )39.Which of the following is NOT true?
A. Listening to loud music may do some harm to your hearing.
B. Noise is a kind of unwanted sound.
C. We needn't watch out for the construction site noise.
D. Everybody has a duty to keep a quiet environment.
(  )40.What's the best title for the passage?
A. Different Kinds of Pollution    B. The Harm of Noise Pollution
C. Hearing Loss                D. Our Health
                              D.
In many high schools, there are strict rules about using mobile phones.If your phone rings in class, for example, the teacher will be very angry.
Every mobile phone has a ringtone (铃声).It tells you that someone is calling you.Now, there is a ringtone called “mosquitotone (蚊子铃声)”.
Mosquitotone has a special sound.Only children and teenagers can hear it.As we get older, we are unable to hear some sounds with high frequencies (频率).As a result, a child or teenager can hear the mosquitotone ringtone, but someone of 20 or older can’t.
But sometimes, people over 20 can hear the ringtone.One British student’s phone uses mosquitotone.In class, the student’s phone rang.The 22-year-old teacher looked at the student and became unhappy.“I heard that.You know the rule:no mobile phone in class.”
Not all the students are interested in mosquitotone.Jerry Jones, a high school student of 17, says, “Using mosquitotone too often is bad for our hearing.I may use it for pleasure, but not in class.It’s unfair(不公平的) to the teachers!”
What do parents think of mosquitotone?“I think it is perfect for places like movie theaters, ” says Connie Neeson, 44.“Think about it.You’re watching a film and someone’s mobile phone rings.Mosquitotone is good because many people don’t hear it.However, it also has a bad influence(影响) on their study if students use it in class.”
(  )41.Mosquitotone works because _________.
A. it is very loud           B. it has no sound
C. it has a beautiful sound    D. it is mainly for children and teenagers.
(  )42.Which of the following about Jerry Jones is TRUE?
A. He likes watching movies.    B. He is a high school teacher.
C. He thinks mobile phones are helpful.   
D. He refuses to use mosquitotone in class.
(  )43.The 22-year-old teacher felt unhappy because the student _________.
A. was late for class    B. didn’t do his homework
C. couldn’t answer her question    D. was using a mobile phone in class
(  )44.Connie Neeson thinks that mosquitotone _________.
A. has no bad influence    B. is unfair to the teachers
C. has its advantage and disadvantage    D. can’t be used in any public place
(  )45.The writer wrote this passage mainly to introduce ________.
A. a strict rule    B. a famous school
C. a special ringstone    D. A popular mobile phone
                               E.
Sydney is a young city with about 200 years’ history. But in Australia, it is the oldest city. Sydney is the most populous(人口稠密的)city of Australia.
The climate of Sydney is very good. It’s neither too cold during the winter nor too hot during the summer. The sky is blue, the air is fresh, and birds sing in the garden. People who live in Sydney seem to have an easy life. They  will tell you, “Don’t worry.”
(A) Many people think that Sydney is one of the most attractive cities in the world. It has many tall and modern buildings. Among them, Centre point Tower is the tallest. Standing on the 305-metre tower , you will have a great view of the c ity.
(B) Sydney is famous for its deep harbor(港口). The harbor has many bays(海湾) and beautiful surf beaches. Among them, Bondi Beach is the most popular, and it also serves as a large port. Ships carry wool, wheat and meat from Sydney to other countries.
People in Sydney like to call themselves Sydneysiders. They are mostly friendly and easy-going. When they are not working, they love to have a good time on the beach.
根据短文内容,完成下列各题。
(   )46. Sydney is _______ of Australia.
     A. the capital city              B. the oldest city
        C. the youngest city           D. the second largest city
(   )47. The life of the people in Sydney is _______.
48. 请将画线部分(A) 翻译成汉语。
       _______________________________________
49. 请将画线部分(B)改为由that引导的定语从句。
       _______________________________________
50. Among all the beaches in Australia, _______ is the most popular.
四、 词语运用(共15小题,每小题1分,满分15分)
A.根据音标或首字母填写恰当单词,每空一词。
51. The Giant’s Causeway is the most fantastic natural w________.
52. The first ___________ /paɪə'nɪəz/from England arrived in America by ship.
53. Confucius is a well-known teacher and t__________.
54. C____________ to all the winners.
55. Pollution is our great _________./'enəmɪ/
B.用括号中所给单词的正确形式填空,每空一词。
56. With the_______ (develop) of science and technology, life is becoming much easier.
57. Have you ever read the novel ¬¬¬¬¬¬¬________ (write) by Lu Xun.
58. Peter and his wife are celebrating their ___(five)wedding anniversary (结婚纪念日).
59. If we pay attention to pollution now,the future will be ________ .(hope)
60. Little Tommy won the first prize in the 10-metre climbing race. His parents take_________ (proud) in him.
C.根据汉语意思补充完整词组,每空一词。
61. Jim and his wife usually look _____ (浏览) morning newspapers before breakfast.
62. _______ to (根据)the local people , it’s a special and magical place.
63. Don’t leave a kid alone at home and he may be in ________.(遇到麻烦)
64. The adults should _______ for (付出代价) what they did.
65.She was late as a ______ of (由于)the snow.
五、补全对话(5分)新|课  |标|第  |一| 网
根据对话内容,从方框中选择合适的选项补全对话,其中有两项多余。
During May Day many people come to Hainan to spend their holidays.The following dialogue is between Han Meimei (H) and a visitor(V).
V:Excuse me.___66__
H:Yes,I'm going there.We can go together.Come along.___67___
V:That's right.I've never been here before.But for this May Day,I've stayed here several days.
H:___68___
V:Many places.We've visited Xinglong,Monkey Island and Sanya City.
H:Oh,great.___69___
V:A very beautiful tropical seaside city (热带滨海城市),I should say.
H:___70___
V:Yes.We've been to Yalong Bay (亚龙湾),Dadonghai,Tian-ya Hai-jiao and Nanshan Park.
H:So you must have a good time here.
V:Certainly I have.I hope I'll visit Haikou Park.


六、书面表达(15分)
养成良好的生活习惯和学习习惯,对于我们学生成长很有帮助。请根据以下表格提示用英语写一篇短文,发表在学校网站上。
良好习惯 日常活动
生活方面 健康饮食;经常锻炼;合理利用时间
学习方面 课前预习;认真听讲,独立作业
益处 帮助我们更好地学习知识;
使我们提高技能,学会自我控制
谈谈你的感受…… 


要求:1.语句通顺,书写规范,文中不得出现真实姓名和校名。
      2.必循运用所有提示语并写出两个以上自己的建议。
      3.词数在90词左右。
A Good Habit, a Successful School Life

     参考答案
听力部分
一、1-5    ABACC
二、6-10   BCCAA
三、11-15  BBCBA
四、16-20  ABACB
五、21、Thursday
22、5:00
23、guitar
24、evenings
25、class
                                   笔试部分
一、单项选择:
1.D  2.D  3.B  4.A  5.A
6.A  7.B  8.D  9.A  10.B
11.A  12.D  13.C  14.D  15.D
二、完形填空:16-20CDADC  21--25ABACA
三、阅读理解:
  A   ACBBC
  B   BBCAD
  C   BADCB
D   DDDCC
E   46、B  47、easy  48、许多人认为悉尼是世界上最具吸引力的城市之一 
49.Sydney is famous for its deep harbor. That has many bays and beautiful surf beaches.
50.Bondi
四、词汇运用
A. 51.wonder   52. pioneer   53.thinker   54.Congratulations  55.enemy                  B.  56.development   57.written        58.fifth          59.hopeful           60.pride                
C.  61.through      62.according to     63.trouble        64.pay             65.result
五、补全对话  B A E D F
六、书面表达
       A Good Habit, a Successful School Life
     A habit is something that you do often or regularly almost without thinking, especially something that is hard to stop doing.
In our school life, we should prepare well for each lesson.In class, we must listen to the teacher carefully.Besides, it's important for us to do our homework on our own.In our daily life, we ought to keep a healthy diet.Also, it's necessary for us to exercise a lot.And we should learn to make good use of our time.
In a word, good habits can help us learn things better and improve our skills.We can learn to control ourselves if we have good habits.I think good habits are really good for our mind and body.

文章
来源 莲山课
件 w w w.5 Y K
j.Co M
最新试题

点击排行

推荐试题

| 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |
龙虎国际娱乐网站qy013千亿国际欢迎您千亿国际娱乐网页版亚虎娱乐下载
亚虎娱乐下载龙8娱乐老虎机梦之城娱乐老虎机梦之城娱乐老虎机
亚虎娱乐下载qy013千亿国际欢迎您千亿国际娱乐网页版龙8娱乐手机客户端
龙虎国际娱乐网站龙虎国际娱乐平台龙虎娱乐国际城亚虎娱乐下载
亚虎娱乐下载龙8娱乐老虎机梦之城娱乐老虎机梦之城娱乐老虎机