龙虎国际娱乐网站

龙虎国际娱乐网站_龙虎国际娱乐平台,龙虎娱乐国际城

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

龙虎国际娱乐网站_龙虎国际娱乐平台,龙虎娱乐国际城

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文 章
来源莲山
课件 w ww.5 y kj.Co m


2016年秋学期期末教学质量检测试卷
七年级  英语
题号 一 二 三 四 五 六 七 八 九 总分人 复核人 总分
得分            
  一.按要求写出下列各词
 1..boy(复数)   __________   2.they (宾格)_________
  3.sell (反义词) ___________    4.uncle (对应词)________  
  5.have(三单)   ___________   6.our (同音词)__________
  7.health(形容词)  __________   8.twelve(序数词)_________
  9.act(名词)     ___________    10..good(副词) __________
  二.汉译英
 11.起床_________________      12.去上学____________ 
 13.第二天___________________  14.儿童节___________
 15.去游泳________________     16.饮食习惯______________
 17.九月5号 _____________    18.上床睡觉____________
 19.做作业_____________       20.生日聚会______________
  三、根据汉语或首字母提示完成单词
  21..My father ______ (有)a new computer.
  22..The n_______ lesson is very interesting .3.           
 23.I have two mew _______ (手表)
 24.My f_________ subject is science .
  25.Mike is an A__________ schoolboy.
  四、用所给词的适当形式填空
 26.I’m _______(real )busy today .
  27.How about ____(go) to the park? ?
 28.That book isn’t _____(I)..        
  29.Is that _____ (she) brother ?
 30.They want ______ (go) to movies .    
 31.It _____ (sound ) good .  .
 32.Who ______ (teach ) you English in your school ? 
 33. Tom ______(not like) singing. .
 34.Her cat _____ (be ) black and white .
 35.How many _______ (woman ) teachers are there in the school ?
  五、选择填空
  (   ) 36.What does your mother do ? She _______ .
       A . is reading  B.  is in a factory C. is a teacher D. is from Beijing
  (   ) 37. Do you like bananas ? Yes, I like ______ very much 
     A. they     B. it     C. their      D. them
(   ) 38.I do my homework for half ____ hour every day .
     A . a    B. an     C. one   D. /
(   ) 39.Dou you want ______ the art club ? Yes , I do
     A .join     B.  joins     C. to join    D. joined
(   ) 40.People like to  ______ his music .
     A . listen    B. listen to    C. see    D. watch
(   ) 41.Please call him ____ 895-9548.
     A. at         B. for     C. in         D. on
(   ) 42. _____ your sister like playing football ? No, she _____.
     A . I s , isn’t  B. Do , don’t   C. Are , aren’t  D. Does , doesn’t
(   ) 43. ______ bread would you like ? Half a kilo .
     A .What   B. how many     C. How much   D. Where
(   ) 44.Bill _______ lunch at home  .
     A. don’t have   B. doesn’t has  C. don’t has  D. doesn’t have
(   ) 45.______  , Where do you come from ?
     A . Sorry     B. Thanks     C. Ok   D. Excuse me
(   ) 46.______ are those boys ? They are Jim and Mike .
     A. Where are  B. Who are   C. What are   D. How are
(   ) 47.Why don’t you go to the movie ? _ I don’t finish my homework .
     A . because    B. So    C. Maybe     D. And
(   ) 48.What’s this _______  It’s a hat
     A. In English   B. in the English C. For English  D. at English
(   ) 49.May is _______ month of the year .
     A. five    B. the fiveth    C. fifth   D. the fifth
(   ) 50.Would you like something ____  .
     A. eat    B. to eat    C. eating   D. eats   
(   )51.These are five _______ of ________ .
     A .photos ,tomato       B photo ,tomatoes .
     C. photos ,tomatoes     D. photos , tomatos
(   )52.That is ______ room .
     A. Lucy ’sand lily    B. Lucy and lily’s
     C. Lucy ‘sand lily’s   D. Lucy and lily    
(   ) 53.I get up _____ six ____in the morning .  
     A. in ,at    B. at ,at        C. at  ,in     D. in ,on 
(   ) 54.______ are good friend .     
 AI and Amy    B. Amy and I  C. Amy and I    D. Me and Amy      
(   ) 55.______ is your coat ? It’s blue .
     A. What color  B. What size  C. how much   D. how many
     A. eat    B. to eat   C. eats    D. eating
(   )56 .Can you help me _______ my English ?     
     A. for    B. with   C.  at  D. to
(   )57.Can you _____ us a story  in English ?.
     A. speak    B. say   C. tell    D. Talk
(   ) 58.Rich can sing ____ he can’t dance .
     A. and   B. so     C. but     D. Or
(   ) 59.Can I borrow you guitar ? Sorry , _______.
       A..I don’t have one   B. Here you are  C. Take this one   D. Thank you.
  (   ) 60.Can you play ______violin ? .
       A. the     B. a       C. an     D. /
     六、句型转换
     61.She does the housework every day .( 否定句)
         She ________ ______ the housework every day
    62.We have chicken and vegetables for dinner .(对划线部分提问)
         ____ ____ you have for dinner ? 
    63.Those are erasers .(单数) 
        ______ is______ eraser .
    64.They are in different school (同义句)
       They aren’t in ______  _____ school. . (the same)
    65.Her birthday is in J une. (对划线提问)
        ______ _____ her birthday?
 
    七、补全对话 (每空一词)
    A: Let’s ____66______ computer games.
    B: That ____67____ fun. Where’s your computer?
    A: I don’t have a ____68_____. Do you have a computer?
    B: ______69_____, I don’t. But I have a TV set. Let’s watch TV.
    A: No, that sounds____70_____. ____71_______play tennis. I have a tennis racket.
    B: Go od. ______72_____is it?
    A: On the sofa. ______73____you have a racket?
    B: No, I don’t. ______74____your brother have a racket?
    A: Yes, he does. And he ____75______tennis balls.
    八、完形填空(10分)
    Joan is __76__ American girl. __77__ family is in New York. She is thirteen. She__78_  salad a lot.
Now, Joan is__79__China. She likes Chinese food. __80__ lunch she likes eating chicken and carrots.  She studies in No.2 Middle School. She reads Chinese every morning. She likes  __81__Chinese __82__ class. She usually  __83__  Chinese after class, too.
    She __84__ TV on Sunday evenings. It’s relaxing at home. She likes helping others. She likes _ 85__tennis.
(   ) 76. A. a               B. the            C. an     
(   ) 77. A. Her            B. She          C. His        
(   ) 78. A. likes           B. like           C. liking
(   ) 79. A. on              B. at           C. in     
(   ) 80. A. On            B. For          C. In
(   ) 81. A. speaking       B. speaks      C.speak
(   ) 82. A. on             B. of           C.in
(   ) 83. A. reading        B. reads       C. to read
(   ) 84. A. watch           B. watchs        C. watches
(   ) 85. A. playing         B. making       C. Doing
    九、阅读理解
    Jim is a basketball fan (球迷). He is very good at playing basketball. Michael Jorden is his favorite (最喜欢的) basketball player. Jim is on the school basketball team. Every Friday (星期五) afternoon, they play basketball after class. Jim’s friend Mike isn’t good at basketball, but he’s very good at football. Ronaldo is his favorite football player. Mike is on the football team. They play football every Tuesday afternoon.
根据短文内容判断正(T)、误(F).
(   ) 86. Jim likes basketball very much.
(   ) 87. Michael Jorden is a football player.
(   ) 88. Jim plays basketball every day.
(   ) 89 Jim’s friend Mike is good at basketball, too.
(   ) 90. Ronaldo is Jim’s favorite football player.
     Mary is an American schoolgirl. She is now in Beijing with her parents. She doesn't know Chinese, but she is trying (努力) to study and speak it. She often tries to speak Chinese to her Chinese friends. Sometimes they don't understand (理解) her, because she can't speak Chinese well.
It's Saturday morning. Mary goes out. She is on her way to the park. She is going there to see a flower show (展览). But she doesn't know how to get there. She asks a Chinese boy. The boy can't understand her. Then she takes out a pen and some paper. She draws flowers on it, gives the picture to the boy and says something about it. The boy smiles and then shows (指给) Mary the way to the park.
  (   ) 91. Where does Mary live now? She lives in ____.
       A. America B. England C. China D. Canada
  (   ) 92. She can speak ____ Chinese.
       A. much B. a little C. little D. a few
  (   ) 93. She likes ____ Chinese with her ____.
       A. speak, parents B. speaking, friends
       C. speaks, girl-friends D. speaking, teachers
  (   ) 94. Where is she going?
       A. To a new school. B. To see her friends.
    C. To a farm. D. To see some flowers.
  (   ) 95. How does she ask the way to the flower show?
    A. She asks the way in Chinese.
    B. She asks the way with a sigh (标志).
    C. She draws a picture to ask the way.
    D. She doesn't ask any people.
    十、写作
    写篇短文,谈谈你和你的好朋友Mary各喜欢吃什么,并且说一说对你的朋友在饮食上的一些建议。
九、要求:1.书写规范    2.50词左右
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


七年级英语参考答案

 

一、按要求写出下列各词
     1..boys   2.them      3.buy       4.aunt     5.has  
      6.hour     7.healthy   8.Twelfth    9.actor    10..well
  二.汉译英
     11.get up         12.go to school   13.the next day  14.Children’s Day 
      15.go swimming   16.eating habits  17.September 5th  18.go to bed
     19.do (one’s )homework   20.birthday party
  三、根据汉语或首字母提示完成单词
     21..has  22..ninth       23.Watches  24.favorite  25.American 
  四、用所给词的适当形式填空
    26.really   27. going    28.mine       29. her 30.  to go
    31. sounds  .32. teaches  33. doesn’t like 34. is  35. women
  五、选择填空
    36.C.   37.  D   38.B.  39.C.   40.B.    41. A.   42  D  43.C.  
    44.D.   45.D.   46.B.  47.A .  48. A.   49. D.   50.B.  51.C.
    52.B.   53.C.   54.B   55.A.  56 .B    57. C   58. C.  59. A.
    60.A.
  六、句型转换doesn’t
    61.doesn’t do    62.What do  63.That , an  64.The same  65.When is

  七、补全对话 (每空一词)
66.play   67.sounds  68.computer   69.sorry, 70.boring  71.let’s  
72.Where  73.Do     74.does   75.has
    八、完形填空(10分)
    76. C.      77. A.      78. A.         79.    C.      80.   B.      
    81. A.      82. C.    83. B.      84.   C.    85. A.      
    九、阅读理解
86. T    87. F   88.F    89.F    90. F
    91. C.   92. B.   93. B.  94. D.   95. C.
  
 十、写作    略
 

文 章
来源莲山
课件 w ww.5 y kj.Co m
最新试题

点击排行

推荐试题

| 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |
龙虎国际娱乐网站qy013千亿国际欢迎您千亿国际娱乐网页版亚虎娱乐下载
亚虎娱乐下载龙8娱乐老虎机梦之城娱乐老虎机梦之城娱乐老虎机
亚虎娱乐下载qy013千亿国际欢迎您千亿国际娱乐网页版龙8娱乐手机客户端
龙虎国际娱乐网站龙虎国际娱乐平台龙虎娱乐国际城亚虎娱乐下载
亚虎娱乐下载龙8娱乐老虎机梦之城娱乐老虎机梦之城娱乐老虎机